16 Ekim 2015 Cuma

Eğitim olmadan komünist terör son bulmaz


Komünist bir Kürdistan için oluşturulmuş bu sahte harita asla gerçekleşmeyecektir. Terörün ve komünist zihniyetin tam
anlamıyla son bulması ise yalnızca eğitimle mümkündür.
Şu unutulmamalıdır: Komünist terör için her türlü caydırıcı tedbire başvurulabilir, fakat komünistlerin silaha sarılmalarına sebep olan şey ideolojileridir. İdeolojiyi çürütmeden barış anlaşmaları, karşılıklı müzakereler veya caydırıcı yöntemler hiçbir şekilde kesin sonuç vermeyecektir. Hiçbir komünist kalkışma, müzakere ile dindirilememiştir. Günümüzde İrlanda’daki IRA’yı veya İspanya’daki ETA’yı örnek vermeye kalkışanlar çok büyük yanılgı içindedirler. Ülkemizdeki terör, komünist Kürdistan inşa etme hayali üzerine kuruludur ve eğer bir eğitim politikası başlatılmazsa, bu hedef oluşana kadar sona ermeyecektir.
Gençlerimiz komünist tehlikeye yönelik eğitilmeli, ne ile karşı karşıya olduklarını bunu nasıl bilimsel yöntemlerle ortadan kaldıracaklarını öğrenmelidirler. Güneydoğu’daki kardeşlerimiz, hem Darwinist-komünist tehlikeyi çürütecek bilimsel bilgilere vakıf olmalı, hem de Kuran’daki gerçek İslam anlayışını tanıyarak bağnaz zihniyetin oluşturduğu arazlardan, hurafelerden kurtulmalıdırlar. Özellikle Güneydoğu bölgemize yönelik eğitim politikası son derece önemlidir. Bu eğitim politikası, oradaki kardeşlerimize yönelik sevgi politikasıyla birlikte yürümeli, bu eğitim hem devletimizin hem de halkımızın sevgisiyle beraber verilmelidir.
Eğitimcilerin, kendilerini üstün gören, kibirli bir görünüm vermeleri çok büyük sakıncalar doğurabilir. Özellikle Kürt gençlerinin uzun zamandır rahatsızlıklarının temelinde bu gerçek olduğu unutulmamalıdır. Bu ülke içinde her vatandaş her yönüyle eşittir ve birinin diğerine üstünlük iddiasında bulunması, sadece o kişinin cahilliğinin bir göstergesi olacaktır. Dolayısıyla eğitim, mutlaka Güneydoğu’nun hasret kaldığı sevgi ile birlikte sunulmalıdır.
Güneydoğu halkımızın yıllar içinde ezilmişliği, gayet iyi bildiğimiz, sonuçlarını hayretle izlediğimiz oldukça vahim bir konudur. Her ne kadar Kürt kardeşlerimiz yıllar boyunca çok acı çektilerse de bu, mutlaka telafi edilebilir bir hatadır. Bu asla unutulmamalıdır.
Bir sonraki bölüm, detaylı olarak bu önemli konuya ayrılmıştır.
http://www.ensonhaber.com/pkkli-cemil-bayiktan-isid-itirafi-2014-09-26.html
http://www.rotahaber.com/m/guncel/cemil-bayik-isidin-halifesi-erdogandir-h505532.html
http://metinozkanvadisi.com/haber/pjakhaberi.html
Ümit Özdağ, PKK ile Pazarlık, Kripto Yayıncılık, 2013, s. 126
A.g.e. s. 127
A.g.e. s. 137
A.g.e. s. 138
Şemdin Sakık, Çözüm Süreci, Andaç Yayınları, 2014, s. 52
Cemal Temizöz, Siyasallaşan PKK Terörü, Togan Yayınları, Bakırköy, Şubat 2012, s. 184
21. Yüzyıl Türkiye Enstitüsü, Özel rapor, PKK’nın kontrolündeki Diyarbakır, Eylül 2013, s. 5
Ümit Özdağ, PKK ile Pazarlık, Kripto Yayıncılık, 2013, s. 232
A.g.e. s. 248
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/28757933.asp
Ümit Özdağ, PKK ile Pazarlık, Kripto Yayıncılık, 2013, s. 188
Marx ve Engels, Mektuplar, s. 42
MARXISM IN OUR TIME, by Leon Trotsky, Coyoacan, D.F., Mexico., April 18, 1939., http://www.marxist.com/science/marxismanddarwinism.html
Kent Hovind, The False Religion of Evolution, http://www.hsv.tis.net/….ke4vol/evolve/ndxng.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder